Objave

Načelnik općine Križ

Najveća investicija u povijesti općine Križ

U poduzetničkoj zoni općine Križ otvoren je Lidlov treći i najveći logističko-distributivni centar u Hrvatskoj.
Gradonačelnica grada Samobora

Samoboru dodijeljen certifikat Grad za mlade

U organizaciji Udruge gradova u Kući Europe u Zagrebu danas nam je dodijeljen certifikat „Grad za mlade“. Certifikat "Grad za mlade"...
Objava stranke

Otvoreno pismo građanima

HDZ je problem, SDP nije rješenje! Ako ste zadovoljni stanjem u državi, u srijedu ostanite doma. Ako niste i želite bolji...
Objava stranke

Zadnjih 30 godina je glas za HDZ i SDP bio bačen glas. Ono što oni tek sada obećavaju, mi smo već lokalno riješili.

Veće plaće, manji porezi, kvalitetan život, mjesta u koje se ljudi doseljavaju, dobro plaćen posao, briga o mladima i umirovljenicima te sve ostalo što drugi tek obećavaju mi smo to već riješili. I zbog toga ako vas ne zanimaju "kravice" i politička prepucavanja, već gledate da glas date onima koji imaju konkretna rješenja i rezultate, glasajte za koaliciju Fokus-Republika.
Objava stranke

Poljoprivrednici su u izumiranju - manje od 5% zaposlenih radi u poljoprivredi

"Problem je u padu broja zaposlenih, ali i u činjenici da je država s lošim mjerama i subvencijama uništila produktivnost. Velik je broj afera gdje je EU novac zamračen i umjesto u stočarstvu, maslinicima, nasadima vinove loze, voćnjacima ili slično je završio u nečijim privatnim džepovima, a ta zemljišta sada zjape prazna" - izjavio je Damir Bajs.
Objava stranke

U 2. izbornoj jedinici imamo mandat, borimo se za više!

Nositelj liste Damir Bajs ima bogato iskustvo i kao bivši župan najbolje poznaje svaki grad i općinu Bjelovarsko-bilogorske županije. Gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian, predsjednik mjesnog odbora Čulinec Mario Kolar, ali i niz drugih pojedinaca na listi potvrda su da je ova lista najbolji izbor - istaknuto je na konferenciji za medije održanoj danas u Svetom Ivanu Zelini.