Uspjesi

Načelnik općine Križ

Najveća investicija u povijesti općine Križ

U poduzetničkoj zoni općine Križ otvoren je Lidlov treći i najveći logističko-distributivni centar u Hrvatskoj.
Gradonačelnica grada Samobora

Samoboru dodijeljen certifikat Grad za mlade

U organizaciji Udruge gradova u Kući Europe u Zagrebu danas nam je dodijeljen certifikat „Grad za mlade“. Certifikat "Grad za mlade"...
Gradonačelnik Svetog Ivana Zeline

Grad Sveti Ivan Zelina uvršten u viši (VII) stupanj razvijenosti

Prije 10 godina, grad Sveti Ivan Zelina imao je indeks razvijenosti 92,39 te je bio svrstan u 3. skupinu koja je označavala ispodprosječni stupanj razvijenosti. Zahvaljujući rezultatima našeg rada, 2018. godine taj je indeks bio 102,472, a prema novim podacima sada indeks razvijenosti iznosi 104,326 što nas svrstava u 7. skupinu.
Gradonačelnica grada Samobora

Samobor: najveće smanjenje stope poreza na dohodak u Hrvatskoj

S prvim danom 2024. godine u Samoboru je na snazi Odluka kojom je smanjena visina poreznih stopa na dohodak i to s 20% na 18% za nižu te s 30% na 27% za višu poreznu stopu, što je najveće ukupno smanjenje stope poreza na dohodak u Hrvatskoj.
Objava stranke

Općine Pirovac i Križ: uspješni infrastrukturni projekti 2023. godine

Fokusove općine ove godine marljivo su radile na provedbi mnogih infrastrukturnih projekata kao što su nove biciklističke staze i uređenje sportskog parka NK Mladost u Križu; projekt „Smart City“ i uređenje magistrale te obale u Pirovcu. Također, obje općine ove godine uložile su puno u projekte za vatrogasne domove.
Objava stranke

Fokus na kulturnu baštinu

Sveta Nedelja kreće u kompletnu obnovu dvorca u Kerestincu za koju je dobila gotovo 14 milijuna eura iz EU-a fondova....