KomentarMonday, September 2, 2024 8:13 PM

Nastavljamo dalje i samo Fokus na bitno!

Gabrijel DeakPredsjednik stranke Fokus

Dragi prijatelji, čast mi je objaviti kako sam na jučerašnjoj izbornoj skupštini izabran za novog predsjednika stranke Fokus. Od srca vam hvala na podršci i potpori koju ste mi pružili od trenutka objave moje kandidature.

U životu dođu trenuci kada imamo priliku izaći iz “zone komfora” i svojim radom i zalaganjem krenuti na ne baš lagan put. Put predsjednika stranke nije nimalo jednostavan, ali svojim radom i zalaganjem spreman sam pružiti svoj maksimum, kojeg sam pružao i do sada kao jedan od osnivača stranke.

Nastavljamo provoditi politike po kojima je Fokus kao mlada stranka postao popularan. To znači da ćemo se zalagati za slobodnu tržišnu ekonomiju, efikasan i transparentan javni sektor, unapređenje osobnih sloboda, jačanje neovisnosti institucija i ravnopravnosti građana te zaštitu privatne imovine i okoliša.

Jedini smo koji smo se odmah usprotivili uvođenju poreza na nekretnine, koji neće donijeti priuštivo stanovanje već samo nove probleme. Ista stvar kao i u slučaju obnove, dijeljenja javnog novca u kampanji i svim drugim mazanjima očiju od strane vladajuće stranke zadnjih godina.

Fokus je mlada stranka, ali naši su se stavovi dosad pokazali ispravnima, a ostali smo dosljedni predizbornim obećanjima zbog kojih je više od 40 tisuća ljudi glasalo za nas.

Od srca hvala svim članovima na podršci, a posebno mom najužem timu, zamjenici i samoborskoj gradonačelnici Petri Škrobot te potpredsjednicima - gradonačelniku Svetog Ivana Zeline Hrvoju Košćecu te velikom sportašu, ljudini i borcu za prava osoba s invaliditetom, Vedranu Jerkoviću.

Čestitam i svima izabranima u Upravni odbor, Nadzorni odbor i Etičko povjerenstvo.

Nastavljamo dalje i samo Fokus na bitno!