Objave za medije

Objava stranke

Zadnjih 30 godina je glas za HDZ i SDP bio bačen glas. Ono što oni tek sada obećavaju, mi smo već lokalno riješili.

Veće plaće, manji porezi, kvalitetan život, mjesta u koje se ljudi doseljavaju, dobro plaćen posao, briga o mladima i umirovljenicima te sve ostalo što drugi tek obećavaju mi smo to već riješili. I zbog toga ako vas ne zanimaju "kravice" i politička prepucavanja, već gledate da glas date onima koji imaju konkretna rješenja i rezultate, glasajte za koaliciju Fokus-Republika.
Objava stranke

Poljoprivrednici su u izumiranju - manje od 5% zaposlenih radi u poljoprivredi

"Problem je u padu broja zaposlenih, ali i u činjenici da je država s lošim mjerama i subvencijama uništila produktivnost. Velik je broj afera gdje je EU novac zamračen i umjesto u stočarstvu, maslinicima, nasadima vinove loze, voćnjacima ili slično je završio u nečijim privatnim džepovima, a ta zemljišta sada zjape prazna" - izjavio je Damir Bajs.
Objava stranke

U 2. izbornoj jedinici imamo mandat, borimo se za više!

Nositelj liste Damir Bajs ima bogato iskustvo i kao bivši župan najbolje poznaje svaki grad i općinu Bjelovarsko-bilogorske županije. Gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian, predsjednik mjesnog odbora Čulinec Mario Kolar, ali i niz drugih pojedinaca na listi potvrda su da je ova lista najbolji izbor - istaknuto je na konferenciji za medije održanoj danas u Svetom Ivanu Zelini. 
Objava stranke

Samobor i Sveta Nedelja primjeri su što možemo učiniti na nacionalnoj razini

Listu kandidata za VI. izbornu jedinicu predvodi predsjednik stranke Fokus Davor Nađi, a uz njega tu su još i gradonačelnica Samobora Petra Škrobot, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec, nositelj najvišeg državnog odlikovanja za sport i borac za prava osoba s invaliditetom Vedran Jerković te drugi kandidati iz područja Zagreba te gradova i općina zapadnog dijela Zagrebačke županije.
Objava stranke

Zagreb se maćehinski odnosi prema Dubravi i Sesvetama

"Kako to da je pruga riješena u zapadnom dijelu grada, do Borongaja, a Dubrava i Sesvete to ne zaslužuju? Možemo koje je sada na vlasti u Zagrebu prevarilo je stanovnike Dubrave i Sesveta, jer nama ovdje obećavaju polu-rješenje: podvožnjak kao nastavak Mandlove ulice. Nažalost, čak i to je prazno obećanje, jer vidite da dosad nije ništa napravljeno" - istaknuo je Mario Kolar, predsjednik vijeća mjesnog odbora Čulinec i kandidat na listi II. izborne jedinice.
Objava stranke

Koalicija Fokus i Republika predala izborne liste

Koalicija Fokus i Republika predala je danas Državnom izbornom povjerenstvu izborne liste u 11 izbornih jedinica. Na listama su dokazani ljudi, kako na lokalnim razinama kojima upravljaju, tako i u sektorima kojima su se bavili, istaknuli su uoči predaje lista čelnik Fokusa Davor Nađi te predsjednik stranke Republika Damir Vanđelić.